Τζόιλαντ - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
(Joyland)
Μετάφραση: Χριστίνα Σπυριδάκη
Ο διασημότερος συγγραφέας του κόσμου STEPHEN KING επιστρέφει με ένα μυθιστόρημα για τη ζωή –και το θάνατο– σΆ ένα λούνα παρκ…

Ο Ντέβιν Τζόουνς, φοιτητής του κολεγίου, είχε πιάσει δουλειά για το καλοκαίρι στο λούνα παρκ Τζόιλαντ, ελπίζοντας να πάψει πια να σκέφτεται το κορίτσι που του ράγισε την καρδιά. Αλλά εκεί μέσα βρέθηκε αντιμέτωπος με κάποια πράγματα πολύ πιο φοβερά: τη σκιά ενός διεστραμμένου δολοφόνου, τη μοίρα ενός ετοιμοθάνατου παιδιού και κάποιες δύσκολες αλήθειες για τη ζωή –κι αυτό που ακολουθεί– που θα άλλαζαν τον κόσμο του για πάντα…

Η ζωή δεν είναι πάντα ένα στημένο παιχνίδι. Μερικές φορές τα έπαθλα είναι αληθινά. Μερικές φορές είναι πολύτιμα.

Ένα συναρπαστικό βιβλίο για την αγάπη και την απώλεια, για το να μεγαλώνεις και να  γερνάς –και για κείνους που δεν καταφέρνουν να κάνουν τίποτε από τα δύο, γιατί τους βρίσκει πρόωρα ο θάνατος. Με όλη τη συναισθηματική δύναμη κλασικών αριστουργηματικών έργων του King, είναι ταυτόχρονα ένα μυστήριο, μια ιστορία τρόμου κι ένα γλυκόπικρο μυθιστόρημα ενηλικίωσης, που θα συγκινήσει βαθιά ακόμη και τον πιο σκληραγωγημένο αναγνώστη.

> Τιμή Αγοράς:  € 5,68   > Λιανική τιμή:  € 7,10   > Σελίδες:  320   > ISBN:  978 960 507 049 6   > Ημερομηνία έκδοσης:  10/2013  Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου
«Τι διαμάντι –τι έξυπνη, γλυκιά, στοιχειωμένη και σέξι ιστορία… Ο Κινγκ στα καλύτερά του από άποψη αφήγησης και νοσταλγικής διάθεσης. Ένα βιβλίο για να το ρουφήξεις μια κι έξω, σ' ένα απόγευμα. Και μετά να δούμε αν θα μπορείς να το βγάλεις απΆ το νου σου».
Amazon.com

«Ένα must για τους αναγνώστες του Κινγκ».
Library Journal

«Το βιβλίο επιδεικνύει κάποια από τα πιο αξιόλογα χαρακτηριστικά της γραφής του Κινγκ… στοχαστικό, διασκεδαστικό, παρεκβατικό, θαυμαστά ανεπιτήδευτο και, τελικά, σπαρακτικά θλιμμένο».
Entertainment Weekly

«Ένα θρίλερ-μινατούρα με μια δόση υπερφυσικού».
Los Angeles Times

«Αναμφισβήτητη γοητεία και νοσταλγία που πονά… Διαβάζεται σαν από καρδιάς εξομολογητική βιογραφία και ίσως να είναι το ευγενέστερο βιβλίο του Κινγκ, μια έξυπνη διοχέτευση της εσωτερικής γαλήνης που κάποιος μπορεί να βρει μέσα στην οχλαγωγία γύρω του».
Booklist

«Ανακαλεί τα φαντάσματα περασμένων καλοκαιριών –κυριολεκτικά».
New York Magazine

«Το Τζόιλαντ είναι απόλαυση. Ένα διαμάντι, σε όποιο είδος κι αν ανήκει».
Tor.com

«Μια θαυμάσια επιστροφή στον Κινγκ της παλιάς σχολής».
We Love This Book

«Είναι ωραίο που έχουμε αυτό το βιβλίο τώρα –απλό, γλυκό και με το παραπάνω τρομακτικό– για να μας θυμίσει πως, ανάμεσα στα πρίκουελ και τα σίκουελ, τα έπη και τις μίνι τηλεοπτικές σειρές, ο Στίβεν Κινγκ μπορεί ακόμη να υφάνει απίστευτα πράγματα με μια στάλα νήμα».
FEARnet
 
Ο Μαύρος Πύργος ΙΙ, Το Κάλεσμα των Τριών - 8η Έκδοση
Τιμή: € 16,00   € 14,40
Ο Μαύρος Πύργος IV, Ο Μάγος και η Γυάλινη Σφαίρα - 6η Έκδοση
Τιμή: € 20,00   € 16,00
Ο Μαύρος Πύργος V, Οι Λύκοι της Κάλα - 5η Έκδοση
Τιμή: € 18,00   € 14,40


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Ελεύθερη Πτώση
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Ξέρω Ποια Είσαι
Τιμή: € 16,60   € 14,94
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ & 3 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Τιμή: € 68,30   € 31,00
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ & 3 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Τιμή: € 67,80   € 31,00
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ & 3 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Τιμή: € 68,30   € 31,00
Ο Ψιθυριστής
Τιμή: € 16,60   € 14,94