Ρόουζ Μάντερ - 5η Έκδοση
(Rose Madder)
Μετάφραση: Αλέκος Μανωλίδης

Όλα άρχισαν με μια μικρή σταγόνα αίμα στο σεντόνι. Μια μικρή ρωγμή στον κόσμο της οδύνης...

Η Ρόουζ έζησε δεκατέσσερα χρόνια μέσα στην τρέλα του άντρα της. Δεκατέσσερα χρόνια ταπείνωσης, βαναυσότητας και ενοχής. Τώρα, στη θέα της αιμάτινης κηλίδας, ξυπνά από το λήθαργό της και αποφασίζει να φύγει μακριά από τον Νόρμαν. Για πάντα... Μόνη, σε μια ξένη πόλη, στο ξεκίνημα της καινούριας της ζωής θ` ανακαλύψει έναν πίνακα που, ξεχασμένος στα σκονισμένα ράφια ενός ενεχειροδανειστηρίου, την καλεί να τον αποκτήσει. Η Ρόουζ δεν γνωρίζει ακόμη τίποτε για τη γυναίκα του πίνακα με τον πορφυρό χιτώνα που τη σαγηνεύει. Ξέρει μόνο πως το όνομά της είναι Ρόουζ Μάντερ. Και δεν μπορεί να ξέρει με ποιόν τρόπο μια παλιά ελαιογραφία θ` αλλάξει τη ζωή της.

Την ίδια στιγμή ο Νόρμαν αρχίζει να την καταδιώκει. Οπλισμένος με τη δύναμη της παραφροσύνης, ανελέητος και αποτρόπαιος σαν μυθικό τέρας, ο δήμιός της δεν νικιέται πια με ανθρώπινα μέτρα. Για να ξορκίσει τον εφιάλτη, η Ρόουζ θα διαβεί το κατώφλι του συνειδητού κόσμου. Θα μπει στον κόσμο των πιο μύχιων φόβων, της πιο σκοτεινής οργής, τον κόσμο του ταραγμένου νου και του θανάτου. Αλλά εκεί την περιμένει η Ρόουζ Μάντερ. Κι εκεί θα συναντήσει τον εαυτό της, όπως δεν τον είδε ποτέ μέχρι τώρα.
> Τιμή Αγοράς:  € 17,00   > Σελίδες:  668   > ISBN:  978 960 450 528 9   > Ημερομηνία έκδοσης:  3/2008  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

"Πλοκή εκπληκτικά ενορχηστρωμένη, με αμείλικτο ρυθμό και αδυσώπητη ένταση... μια από τις συναρπαστικές και επίκαιρες ιστορίες τρόμου του Stephen King... Πληθώρα γεγονότων και χαρακτήρων με προσεκτικά σχεδιασμένα ψυχολογικά πορτραίτα... και μια διάχυτη αίσθηση κινδύνου άμεσου και καταλυτικού".
Publishers Weekly

"Από τα πολλά τέρατα που έχει ως τώρα σχεδιάσει επιδέξια ο King, λίγα σοκάρουν όσο ο Νόρμαν Ντάνιελς... Η κορύφωση του τέλους είναι αποτρόπαια και συγχρόνως εκπληκτικά συγκινητική".
The New York Times Book Review

 
Ο Μαύρος Πύργος ΙΙ, Το Κάλεσμα των Τριών - 8η Έκδοση
Τιμή: € 16,00   € 14,40
Ο Μαύρος Πύργος IV, Ο Μάγος και η Γυάλινη Σφαίρα - 6η Έκδοση
Τιμή: € 20,00   € 16,00
Ο Μαύρος Πύργος V, Οι Λύκοι της Κάλα - 5η Έκδοση
Τιμή: € 18,00   € 14,40


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Ξέρω Ποια Είσαι
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ & 3 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Τιμή: € 68,30   € 31,00
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ & 3 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Τιμή: € 67,80   € 31,00
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ & 3 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Τιμή: € 68,30   € 31,00
Ο Ψιθυριστής
Τιμή: € 16,60   € 14,94
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ & 3 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Τιμή: € 68,30   € 31,00