Ο Τρίτος Δίδυμος
(The Third Twin)
Μετάφραση: Πητ Κωνσταντέας

Η Τζίνι Φεράμι, μια λαμπρή νέα ερευνήτρια που μελετά τα γενετικά στοιχεία της επιθετικότητας, βρίσκεται μπροστά σε μια συγκλονιστική ανακάλυψη.

Έχοντας πρόσβαση σε μια απόρρητη βάση δεδομένων του FBI, εντοπίζει δύο άντρες που όλα δείχνουν πως είναι μονοζυγωτικοί δίδυμοι: τον Στιβ, φοιτητή της νομικής, και τον Ντένις, κατάδικο εγκληματία. Ωστόσο, οι δυο τους έχουν γεννηθεί σε διαφορετικές ημερομηνίες, από διαφορετικές μητέρες, σε κλινικές που απέχουν μεταξύ τους εκατοντάδες χιλιόμετρα.

Αποφασίζει να διερευνήσει το παρελθόν τους, όμως οι κινήσεις της προκαλούν την αντίδραση ισχυρών δυνάμεων της πολιτικής, του στρατού και του Τύπου. Και όσο περισσότερα στοιχεία βρίσκει, τόσο τα πράγματα χειροτερεύουν. Ο Στιβ κατηγορείται για ένα τρομερό έγκλημα που ορκίζεται ότι δεν διέπραξε. Και η Τζίνι, που έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται, αναρωτιέται πώς μπορεί να είναι σίγουρη ότι ο Στιβ διαφέρει από τον δολοφόνο δίδυμο αδερφό του.

Όταν πια απειλείται η ίδια η ζωή της, συνειδητοποιεί ότι αυτό που αντιμετωπίζει είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα επιστημονικό πρόβλημα. Άθελά της, έχει βρεθεί στα ίχνη μιας συνωμοσίας με πρωταγωνιστές μια κορυφαία εταιρεία βιοτεχνολογίας, ακροδεξιούς πολιτικούς και το ίδιο το πανεπιστήμιο στο οποίο εργάζεται. Και ο στόχος τους είναι πολύ πιο τρομακτικός απ’ όσο θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί…


> Τιμή Αγοράς:  € 5,57   > Σελίδες:  576   > ISBN:  960 450 623 4   > Ημερομηνία έκδοσης:  6/1999  


Αξιολόγηση Αναγνωστών:       από 2204 αναγνώστες
  /  Αξιολογήστε αυτό το βιβλίο :    Κακό Μέτριο Καλό Πολύ καλό Εξαιρετικό
Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

 
Αντίστροφη Μέτρηση - Β' ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 6,50   € 4,23
Οι Στυλοβάτες της Γης - 8η Έκδοση
Τιμή: € 25,00   € 22,50
Λευκός Τρόμος - 2η Έκδοση
Τιμή: € 7,40   € 6,66


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Αόρατα Πρόσωπα
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Το Ρ της Ερωμένης
Τιμή: € 13,30   € 11,97
ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ - ΑΟΡΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Τιμή: € 17,70   € 11,91
Ο Θεός του Πολέμου
Τιμή: € 16,60   € 14,94
ΚΑΣΕΤΙΝΑ - ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΥΦΑΝΤΟΚΟΣΜΟΣ - ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ