Η Ιστορία της Λίσι
(Lisey's Story)
Μετάφραση: Ιωάννης Βελλίδης

Η Λίσι Ντίμπουσερ Λάντον έχασε τον άντρα της τον Σκοτ, πριν από δυο χρόνια. Ήταν παντρεμένοι είκοσι πέντε χρόνια και πολύ βαθιά, σχεδόν τρομακτικά, δεμένοι.

Ο Σκοτ ήταν ένας βραβευμένος, επιτυχημένος συγγραφέας και πολύ περίπλοκος άνθρωπος. Στην αρχή της σχέσης τους, η Λίσι έπρεπε να διδαχτεί από κείνον για τα βιβλία, το αίμα και τα μπουλ. Αργότερα κατάλαβε ότι υπήρχε ένα μέρος που επισκεπτόταν ο Σκοτ. Ένα μέρος που τον τρομοκρατούσε αλλά και τον γιάτρευε, που μπορούσε να τον καταπιεί ζωντανό ή να του δώσει την έμπνευση που χρειαζόταν για να ζήσει.

Τώρα είναι η σειρά της Λίσι να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του Σκοτ. Η σειρά της να επισκεφτεί το Μπού’για Μουν. Κι αυτό που αρχίζει ως προσπάθεια μιας χήρας να ταξινομήσει τα χειρόγραφα του διάσημου συζύγου της μετατρέπεται σ’ ένα σχεδόν θανάσιμο ταξίδι στα σκοτάδια που περιπλανιόταν εκείνος…

Ίσως το πιο προσωπικό και δυνατό βιβλίο του King. Ένα μυθιστόρημα για τις πηγές της δημιουργικότητας, τους πειρασμούς της τρέλας και τη μυστική γλώσσα της αγάπης.


> Τιμή Αγοράς:  € 9,00   > Σελίδες:  608   > ISBN:  978 960 450 901 0   > Ημερομηνία έκδοσης:  6/2007  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

«Η ευαισθησία των αυτοβιογραφικών δοκιμίων του, η διορατικότητα των κριτικών του αναλύσεων, το σασπένς των διηγημάτων του, ο ψυχολογικός τρόμος των μυθιστορημάτων του… όλα είναι συγκεντρωμένα εδώ, σ’ αυτή τη συγκινητική ιστορία…»
The Washington Post

«Ένα επικό εσωτερικό ταξίδι… Τρομακτικό, ακόμη και για τα στάνταρ του King –που τυχαίνει να γνωρίζει ένα δυο πράγματα σχετικά με τον τρόμο».
The New York Times

«Εκπληκτική ικανότητα ενδοσκόπησης και ωριμότητα… Ένα από τα πιο αξιόλογα έργα του King».
Kirkus Reviews

«Ο King αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να είναι ο μαιτρ του υπερφυσικού σασπένς σ’ αυτή την ελάχιστα αιματηρή αλλά συνταρακτική και γεμάτη θλίψη ιστορία αγάπης».
Publishers Weekly

«Μια ιστορία αγάπης που πραγματεύεται το πάθος, τον στενό δεσμό του γάμου, την τέχνη της συγγραφής –και την αληθινή τρέλα».
Bookmarks Magazine

 
Ο Μαύρος Πύργος ΙΙ, Το Κάλεσμα των Τριών - 8η Έκδοση
Τιμή: € 16,00   € 14,40
Ο Μαύρος Πύργος IV, Ο Μάγος και η Γυάλινη Σφαίρα - 6η Έκδοση
Τιμή: € 20,00   € 16,00
Ο Μαύρος Πύργος V, Οι Λύκοι της Κάλα - 5η Έκδοση
Τιμή: € 18,00   € 14,40


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Ξέρω Ποια Είσαι
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ & 3 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Τιμή: € 68,30   € 31,00
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ & 3 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Τιμή: € 67,80   € 31,00
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ & 3 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Τιμή: € 68,30   € 31,00
Ο Ψιθυριστής
Τιμή: € 16,60   € 14,94
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ-ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ & 3 ΒΙΒΛΙΑ ΔΩΡΟ
Τιμή: € 68,30   € 31,00