Η Δέκατη Υπόθεση
(The Tenth Case)
Μετάφραση: Σαμάνθα Κωνσταντέα

Ο ποινικολόγος Χάρισον Τζ. Γουόκερ, γνωστότερος ως Τζεϊγουόκερ, τιμωρείται με τριετή ανάκληση της άδειάς του, επειδή χρησιμοποιούσε διάφορες «δημιουργικές» τακτικές στην άσκηση του επαγγέλματός του και επιπλέον πιάστηκε να απολαμβάνει μια... «πράξη ευγνωμοσύνης» στο κλιμακοστάσιο του δικαστηρίου από μια πελάτισσά του που είχε κατηγορηθεί για πορνεία.

Καταφέρνει να πείσει τους δικαστές ότι δεν μπορεί να εγκαταλείψει αβοήθητους τους πελάτες που έχει αναλάβει, και του επιτρέπουν να ολοκληρώσει δέκα μόνο υποθέσεις. Όμως η τελευταία απ’ όλες βάζει πραγματικά σε δοκιμασία τις ικανότητές του –και απειλεί να ανατρέψει το σερί αθωώσεων στο οποίο χρωστά τη φήμη του.

Η Σαμάρα Μος, νέα, μικροκαμωμένη και απίστευτα σέξι, μαχαίρωσε τον σύζυγό της στην καρδιά. Ή τουλάχιστον, έτσι νομίζουν όλοι. Και η ιστορία της –η κλασική ιστορία μιας πιτσιρίκας, πρώην πόρνης, που κατάφερε να τυλίξει έναν ηλικιωμένο δισεκατομμυριούχο– δεν αφήνει πολλά περιθώρια για διαφορετικές ερμηνείες.

Όμως ο Τζεϊγουόκερ ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα πόσο συχνά τα φαινόμενα απατούν. Μπορεί κάποιος άλλος να σκότωσε τον άντρα της και να παγίδευσε τη Σαμάρα; Ή μήπως ο Τζεϊγουόκερ παρασύρεται από τη φιλοδοξία του να κερδίσει άλλη μια υπόθεση –και μαζί την απέραντη ευγνωμοσύνη αυτής ειδικά της πελάτισσάς του;


> Τιμή Αγοράς:  € 4,81   > Λιανική τιμή:  € 7,40   > Σελίδες:  384   > ISBN:  978 960 450 989 8   > Ημερομηνία έκδοσης:  7/2010  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

ΒΡΑΒΕΙΟ NERO 2009
ΒΡΑΒΕΙΟ DAPHNE 2009


«Συναρπαστικό, με συμπαθείς, καλοφτιαγμένους χαρακτήρες... Ένα βιβλίο με χορταστικό σασπένς που θα κάνει τους αναγνώστες να αδημονούν για το επόμενο».
Publishers Weekly

 


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Σκοτεινό Βουνό
Τιμή: € 7,70   € 6,93
Οι Θεοί της Ενοχής
Τιμή: € 7,80   € 6,24
Η Κληρονομιά
Τιμή: € 9,90   € 7,92
Το Μεγάλο Κόλπο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Ο Πέμπτος Μάρτυρας
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Οι Δικηγόροι
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ