Οι 'Ενοχοι
(Guilt)
Μετάφραση: Βίκυ Χατζοπούλου

Ο Μαρκ Ντούχερ είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα υποψιαζόταν κανείς ως ένοχο μιας τόσο άγριας και αποτρόπαιης δολοφονίας. Κι όμως είναι ο πρώτος που υποπτεύεται ο ντετέκτιβ της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο, Έιμπ Γκλίτσκι. Έτσι ο Ντούχερ, διάσημος δικηγόρος, εξέχον μέλος της τοπικής κοινωνίας, επιφανής καθολικός και ανεπίσημος σύμβουλος του αρχιεπισκόπου του Σαν Φρανσίσκο, βρίσκεται κατηγορούμενος για φόνο.

Με την έναρξη της δίκης πολλοί άνθρωποι εμπλέκονται στον κύκλο του δράματος, κάποιοι που γνώριζαν καλά τον Μαρκ Ντούχερ και άλλοι που η μοίρα τους συνδέεται τώρα άρρηκτα με τη δική του. Για τον Γουές Φάρελ, τον συνήγορό του, η υπόθεση αυτή είναι μια τελευταία ευκαιρία να ξανακερδίσει τον αυτοσεβασμό του. Για την όμορφη και πολλά υποσχόμενη δικηγόρο Κριστίνα Καρέρα οδηγεί σε μια επικίνδυνη ερωτική σχέση με τον Ντούχερ που ήθελε πάνω απ’ όλα να έχει αυτή τη γυναίκα δίπλα του και στο κρεβάτι του.

Και τον Έιμπ Γκλίτσκι είναι μια εφιαλτική δοκιμασία καθώς έχει ν’ αντιπαλέψει με αναξιόπιστους μάρτυρες, αμφισβητούμενα αποδεικτικά στοιχεία και κρίσιμες πολιτικές σκοπιμότητες.

Αντιμέτωποι ο καθένας με τους δικούς του φόβους και τις ενοχές, θα περιμένουν όλοι με αγωνία την ετυμηγορία των ενόρκων ξέροντας ότι η ζωή τους από κει και πέρα δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια…


> Τιμή Αγοράς:  € 5,28   > Σελίδες:  640   > ISBN:  960 450 628 5   > Ημερομηνία έκδοσης:  8/1999  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

 


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Σκοτεινό Βουνό
Τιμή: € 7,70   € 6,93
Οι Θεοί της Ενοχής
Τιμή: € 7,80   € 6,24
Η Κληρονομιά
Τιμή: € 9,90   € 6,44
Το Μεγάλο Κόλπο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Ο Πέμπτος Μάρτυρας
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Οι Δικηγόροι
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ