Το Αρχαίο Μυστήριο
(Sacrament)
Μετάφραση: Mιχάλης Μακρόπουλος

Ο Γουίλ Ράμπτζονς έχει τα πάντα. Όμορφος, διάσημος, ταλαντούχος, είναι ο σπουδαιότερος φωτογράφος άγριων ζώων στον κόσμο. Στη δουλειά του αποτυπώνεται γυμνή η ομορφιά και η τραγικότητα της φύσης. Όμως, μια σκοτεινή και παράξενη δύναμη μέσα του τον σπρώχνει να διακινδυνεύει ακόμη και τη ζωή του για την τέχνη του.

Τώρα, σε κωματώδη κατάσταση μετά την επίθεση μιας πολικής αρκούδας, ο Γουίλ ξαναζεί τα γεγονότα των παιδικών του χρόνων που σημάδεψαν τη ζωή του: τη συνάντησή του με αρχαίες και τρομακτικές δυνάμεις που του φανέρωσαν το υπέρτατο μυστήριο της φύσης, αλλά και τις γλυκόπικρες στιγμές της εφηβείας του, τον πρόωρο θάνατο του αδερφού του, τα μυθικά καλοκαίρια στην αγγλική ύπαιθρο, τους φίλους που αγάπησε και έχασε…

Όταν συνέρχεται, ξέρει ότι πρέπει να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι στο Γιορκσάιρ για να γιατρέψει την ψυχή του και να αντιπαλέψει τη σκοτεινή δύναμη που κρύβεται στην καρδιά των παιδικών του αναμνήσεων. Ωστόσο, για τον αγώνα που ετοιμάζεται να δώσει, θα χρειαστεί να αναζωπυρώσει την πίστη και την αφοσίωση εκείνης της ηλικίας. Γιατί η μάχη αυτή δεν θα είναι μόνο για τη δική του ψυχή, αλλά για την ψυχή ολόκληρου του πλανήτη, και κάθε πλάσματος που αναπνέει πάνω σ’ αυτόν.


> Τιμή Αγοράς:  € 17,00   > Σελίδες:  624   > ISBN:  960 620 470 7   > Ημερομηνία έκδοσης:  8/1999  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

"Άλλο ένα φιλόδοξο και προκλητικό έργο φαντασίας από τον συγγραφέα που ανεβάζει σχεδόν ολομόναχος το μεταφυσικό θρίλερ σε νέα ύψη, τόσο από άποψη λογοτεχνικών απαιτήσεων όσο και έντασης.. Σύνθετη πλοκή, αιφνιαδιαστικό τέλος και πολύ αληθινή, πολύ ανθρώπινη συγκίνηση. Ένα αλλόκοτα συναρπαστικό και απολαυστικό βιβλίο, από έναν από τους πιο επινοητικούς και τολμηρούς συγγραφείς μας".
Kirkus Reviews

"Δραματικότητα που κόβει την ανάσα... Ο Barker μάς προσφέρει μια εντυπωσιακή συγκέντρωση ιδεών, οραμάτων και αποκαλυπτικών εικόνων".
Publishers Weekly

"Μαγευτικό... Ένα ασύλληπτα μεγαλοπρεπές όραμα ειπωμένο πανέμορφα".
People

 
Υφαντόκοσμος - 9η Έκδοση
Τιμή: € 18,00   € 14,40
Ιμάτζικα - 3η Έκδοση
Τιμή: € 19,90   € 15,92
Το Μεγάλο Μυστικό Θέαμα - Γ' ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 17,70   € 15,93


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

'Αγιοι Τίποτα
Τιμή: € 14,40   € 12,96
The Walking Dead: H Πτώση του Κυβερνήτη - Μέρος Δεύτερο
Τιμή: € 15,50   € 13,95
ΑΕΙΠΟΛΗ - ΟΙ ΜΑΚΑΡΙΟΙ
Τιμή: € 20,87
ΙΜΑΤΖΙΚΑ-ΑΕΙΠΟΛΗ-ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ-ΥΦΑΝΤΟΚΟΣΜΟΣ
Τιμή: € 73,30   € 45,00
Οι Μακάριοι
Τιμή: € 14,40   € 12,96
The Walking Dead: Η Πτώση του Κυβερνήτη - ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ
Τιμή: € 14,40   € 12,96