Ε.Τ. Ο Εξωγήινος - 3η Έκδοση
(E.T. The Extra Terrestrial)
Μετάφραση: Γιούρι Κοβαλένκο
Βρίσκεται τρία εκατομμύρια έτη φωτός μακριά από το σπίτι του. Είναι μόνος... και φοβάται...
Μπορεί να είναι σοφός και συνομήλικος με τα άστρα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι αβοήθητος σαν μικρό παιδί. Τα μυστικά του σύμπαντος δεν μπορούν να του χρησιμεύσουν. Έχει ξεμείνει κατά λάθος στη γη. Είναι ολομόναχος, φοβισμένος, και νοσταλγεί το σπίτι του...

Αυτός ο πλανήτης είναι πολύ παράξενος και εντελώς εχθρικός. Τον κυνηγάει η αστυνομία και δεν βρίσκεται κανείς να τον βοηθήσει. Ώσπου συναντά τον δεκάχρονο Έλιοτ και τ' αδέρφια του. Τα παιδιά παίρνουν τον ναυαγό του διαστήματος υπό την προστασία τους. Και γίνονται οι ακριβοί, αξέχαστοι φίλοι του...

Ο Ε.Τ., ο μικροσκοπικός επισκέπτης από τους μακρινούς Γαλαξίες, έκλεψε την καρδιά εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και η ιστορία του -μια ιστορία ευγένειας, φιλίας, αθωότητας και αλληλεγύης- έγινε χάρη στον μάγο της μεγάλης οθόνης Steven Spielberg μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες όλων των εποχών.
Για όσους δεν τον γνώρισαν ποτέ, αλλά και για κείνους που τον θυμούνται πάντα με συγκίνηση, το βιβλίο επανεκδίδεται με την ευκαιρία της εικοστής επετείου του, ταυτόχρονα με την προβολή της νέας, συμπληρωμένης κόπιας της ταινίας της Universal Pictures.


> Τιμή Αγοράς:  € 5,50   > Σελίδες:  288   > ISBN:  960 450 027 9   > Ημερομηνία έκδοσης:  0/  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου
"Ανοίγεις το βιβλίο με μια έντονη προσδοκία -κι όπως το περίμενες, το διάβασμά του σου αφήνει μια ανεπανάληπτη ικανοποίηση".
The New York Times
 


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

The Walking Dead: H Πτώση του Κυβερνήτη - Μέρος Δεύτερο
Τιμή: € 15,50   € 13,95
Μετά
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Θήραμα
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Αγνωστη Απειλή
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Αιχμάλωτοι του Χρόνου - 2η Έκδοση
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Σφαίρα
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ