Το Σημάδι του Εκτελεστή
(The Mark of the Assassin)
Μετάφραση: Γιώργος Μπαρουξής

Ένα επιβατικό αεροσκάφος καταρρίπτεται από τρομοκράτες έξω από τα παράλια του Λονγκ Άιλαντ. Ο Μάικλ Όσμπορν, στέλεχος της CIA, που καλείται να ερευνήσει την υπόθεση, βρίσκεται μπροστά σ’ ένα εντυπωσιακό στοιχείο: ένα πτώμα που βρέθηκε κοντά στο σημείο της πτώσης του αεροπλάνου, έχει πυροβοληθεί τρεις φορές στο πρόσωπο. Σ’ αυτό το θανάσιμο χτύπημα ο Όσμπορν αναγνωρίζει τη σφραγίδα ενός διεθνούς  κλάσης εκτελεστή, τον οποίο οι μόνοι άνθρωποι που τον έχουν δει είναι όσοι γίνονται θύματά του.

Ανάμεσά τους και μια γυναίκα που ο Όσμπορν αγαπούσε πριν από χρόνια…Καθώς ακολουθεί τα ίχνη του δολοφόνου πλησιάζοντάς τον όλο και περισσότερο, η προσωπική του εμμονή απειλεί να καταστρέψει όχι μόνο την έρευνά του, αλλά επίσης το γάμο του και την οικογένειά του. Κι όταν εντοπίζει την ταυτότητα αυτών που έχουν προσλάβει το δολοφόνο, ο Όσμπορν βάζει τον εαυτό του και τους αγαπημένους του στο στόχαστρο του πιο αδίστακτου και επικίνδυνου ανθρώπου στον κόσμο.


> Τιμή Αγοράς:  € 5,87   > Σελίδες:  448   > ISBN:  960 450 708 7   > Ημερομηνία έκδοσης:  12/2001  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

"...μια γεμάτη δυναμισμό ιστορία, με αναπάντεχες, ευφυείς ανατροπές, που συνδυάζει αριστοτεχνικά την πλοκή του κλασικού θρίλερ κατασκοπίας με τις πιο σύγχρονες πολιτικές εξελίξεις".
Kirkus Reviews

"Ένας από τους πιο καλοσχεδιασμένους μυθιστορηματικούς δολοφόνους μετά το Τσακάλι του Φρέντερικ Φορσάιθ".
San Francisco Examiner

"Ο Silva δίνει νέα ζωή στο θρίλερ περιπέτειας και δράσης".
Newsday


 

 


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Η Μικρή Τυμπανίστρια
Τιμή: € 17,70   € 15,93
Η Κληρονομιά των Κατασκόπων
Τιμή: € 15,50   € 13,95
Ένας Στύλος Φωτιάς
Τιμή: € 24,40   € 21,96
Ο Νο 1 Καταζητούμενος - 2η έκδοση
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Μια Ευαίσθητη Αλήθεια
Τιμή: € 15,50   € 12,40
Ένας Προδότης στα Μέτρα μας
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ