Σχέδιο Κασσάνδρα
(The Cassandra Compact)
Μετάφραση: Πητ Κωνσταντέας

Η Μυστική Ομάδα Ένα ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρώτη επικίνδυνη αποστολή της στο Άγγιγμα του Άδη.Τώρα επανέρχεται σε μια νέα καταιγιστική περιπέτεια με τη σφραγίδα του επί τρεις δεκαετίες κορυφαίου συγγραφέα του είδους Robert Ludlum.

«Αυτό που πάνε να κάνουν είναι απίστευτο. Είναι παρανοϊκό!» Ήταν τα τελευταία λόγια του Γιούρι Ντάνκο, αξιωματικού του ιατρικού τμήματος της υπηρεσίας ασφαλείας της Ρωσίας, πριν το σώμα του γαζωθεί από τις σφαίρες άγνωστων δολοφόνων.

Έχοντας στα χέρια τους τα απόρρητα έγγραφα του Ντάνκο, ο Τζον Σμιθ της Μυστικής Ομάδας Ένα και η πράκτορας της CIA Ράντι Ράσελ εντοπίζουν μια τρομακτική συνωμοσία που απειλεί να εξαπολύσει μια επιδημία ανυπολόγιστων διαστάσεων: Ένας Σέρβος τρομοκράτης μεταφέρει κρυφά από τη Ρωσία στις ΗΠΑ δείγματα ενός ασύλληπτα επιθετικού ιού. Πρόκειται να τα παραδώσει σε κάποιον πράκτορα της αμερικανικής κυβέρνησης –ένα σκοτεινό πρόσωπο που τα κίνητρά του γίνονται ακόμα πιο μυστηριώδη, όταν και οι δύο άντρες βρίσκονται δολοφονημένοι ενώ ο ιός έχει κλαπεί.

Ο Τζον και η Ράντι πρέπει τώρα να τρέξουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Να βρουν τον παράφρονα στα χέρια του οποίου έχει καταλήξει ο ιός και να τον σταματήσουν, πριν ολόκληρος ο πλανήτης βρεθεί όμηρος της χειρότερης απειλής που αντιμετώπισε ποτέ η ανθρωπότητα…


> Τιμή Αγοράς:  € 7,30   > Σελίδες:  416   > ISBN:  960 450 845 8   > Ημερομηνία έκδοσης:  11/2005  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

«Μη διανοηθείτε να αρχίσετε ένα μυθιστόρημα του Ludlum, αν έχετε να πάτε στη δουλειά την άλλη μέρα».
Chicago Sun-Times


«Γρήγορος ρυθμός, σφιχτοδεμένη πλοκή, διεθνής ίντριγκα… Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Ludlum».
The Plain Dealer


«Αγωνιώδεις σκηνές καταδίωξης, καταστροφικές προδοσίες, συνταρακτικές ανατροπές… ένταση που κορυφώνεται εκρηκτικά και, όπως πάντα, ένα αυθεντικό διεθνές περιβάλλον, ευρηματική αξιοποίηση της υψηλής τεχνολογίας και πολύπλοκο κατασκοπικό παιχνίδι».
Library Journal

 


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Η Μικρή Τυμπανίστρια
Τιμή: € 17,70   € 15,93
Η Κληρονομιά των Κατασκόπων
Τιμή: € 15,50   € 13,95
Ένας Στύλος Φωτιάς
Τιμή: € 24,40   € 21,96
Ο Νο 1 Καταζητούμενος - 2η έκδοση
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Μια Ευαίσθητη Αλήθεια
Τιμή: € 15,50   € 12,40
Ένας Προδότης στα Μέτρα μας
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ