Απαιχτες
(Superadas 1)
Μετάφραση: Ελένη Ζαχαροπούλου

Η Μαϊτένα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει ήδη αποκτήσει στην Ελλάδα ένα ευρύτατο φανατικό κοινό, όπως συνέβη σε όλη τη Λατινική Αμερική, τις ΗΠΑ και τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης  όπου έχουν εκδοθεί τα άλμπουμ της. Οι αναγνώστες λατρεύουν τις βινιέτες της με τις οποίες, μέσα από τη θηλυκή ματιά της, μας κάνει να γελάμε με τον εαυτό μας, τις οικογενειακές σχέσεις και τις κοινωνικές συμπεριφορές, με ένα χιούμορ μοναδικό, τρυφερό και διαβρωτικό ταυτόχρονα.

Οι Άπαιχτες είναι μια ακόμα σειρά της που φιλοδοξεί να έχει ανάλογη επιτυχία με τις Γυναίκες Τρελαμένες και τις Επικίνδυνες Καμπύλες.


> Τιμή Αγοράς:  € 9,10   > Λιανική τιμή:  € 14,00   > Σελίδες:  156   > ISBN:  978 960 620 516 3   > Ημερομηνία έκδοσης:  9/2010  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

«Οι ιστορίες της Μαϊτένα είναι όπως τα όνειρα του πιο ευφυούς κομματιού μας, εκείνου που μας ψιθυρίζει στο αφτί. Το να διαβάζεις τη Μαϊτένα αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία. Οι βινιέτες της είναι σαν ένας καθρέφτης της καθημερινής ζωής, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα, που την αναδεικνύει σε εξαιρετική καλλιτέχνιδα: σε κάνει να σκέφτεσαι, και ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός της τέχνης. Κάθε έκφραση τέχνης είναι μια απόπειρα να καταλάβουμε πώς είμαστε, και η Μαϊτένα είναι καλλιτέχνις με την πιο βαθιά και απόλυτη έννοια της λέξης».
Ρόσα Μοντέρο

 
Γυναίκες Τρελαμένες 3 - 2η Έκδοση
Τιμή: € 11,00   € 7,15
Γυναίκες Τρελαμένες 4 - 2η Έκδοση
Τιμή: € 11,00   € 7,15


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ - Ο ΜΑΚΡΥΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΟΥ
Τιμή: € 9,90
Απαιχτες 2
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Ο Μαύρος Πύργος - Ο Μακρύς Δρόμος του Γυρισμού
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Ο Μαύρος Πύργος - Η Γέννηση του Πιστολέρο
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Γυναίκες Τρελαμένες 1 - 4η Έκδοση
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Επικίνδυνες Καμπύλες 2
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ