Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν
(The Lincoln Lawyer)
Μετάφραση: Παλμύρα Ισμυρίδου

Ο Μίκι Χόλερ είναι δικηγόρος στο Λος Άντζελες. Συνήθως αναλαμβάνει μικροαπατεώνες, μεθυσμένους οδηγούς, βαποράκια, και καθώς πηγαινοέρχεται όλη μέρα από τη μία άκρη της πόλης στην άλλη στα διάφορα δικαστήρια για να τους υπερασπιστεί, έχει για γραφείο του το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του –μιας Λίνκολν που την οδηγεί ένας πρώην πελάτης του για να τον ξεχρεώσει.

Όταν ο Λούις Ρουλέ, ένας πλεϊμπόι του Μπέβερλι Χιλς, κατηγορούμενος ότι επιτέθηκε σε μια γυναίκα που γνώρισε σ’ ένα μπαρ, του αναθέτει την υπεράσπισή του, ο Χόλερ αποκτά τον πρώτο καλοπληρωτή πελάτη εδώ και χρόνια.
Η υπόθεση είναι πραγματικό κελεπούρι –κι απ’ ό,τι φαίνεται, η ευκολότερη που είχε ποτέ στην καριέρα του.

Μέχρι τη στιγμή που ένας δικός του άνθρωπος δολοφονείται, κι ο Χόλερ συνειδητοποιεί ότι η υπόθεση Ρουλέ κρύβει πολύ περισσότερα απ’ όσα νόμιζε. Χωρίς να το καταλάβει, έχει εμπλακεί σε μια σκοτεινή και πολύ επικίνδυνη ιστορία.
Και τώρα πρέπει να επιστρατεύσει όλη του την πείρα, την πονηριά και το ένστικτο –όχι πια για να σώσει τον πελάτη του, αλλά την ίδια του τη ζωή...




> Τιμή Αγοράς:  € 7,80   > Σελίδες:  448   > ISBN:  978 960 450 994 2   > Ημερομηνία έκδοσης:  10/2010  









Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

«Αυτό που σε εκπλήσσει με τον Κόνελι είναι πόσο συνεχίζει να εξελίσσεται ως αφηγητής από βιβλίο σε βιβλίο. Κάθε ένα είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Κι αυτή εδώ η Λίνκολν είναι –ας μου επιτραπεί– αληθινή Κάντιλακ».          
Στίβεν Κινγκ

«Δε θα θέλετε να το αφήσετε μέχρι να φτάσετε στο τέλος της ορμητικής του ιστορίας. Παγιδευμένοι στα μπλεξίματα του Χόλερ, θα μείνετε ξάγρυπνοι διαβάζοντας. Αυτό είναι το πρόβλημα μ’ αυτό το βιβλίο: σ’ αρπάζει και δε σ’ αφήνει».
Los Angeles Times

«Ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο βιβλίο, που έγραψε ποτέ».
USA Today

«Ο μαιτρ του μυστηρίου Κόνελι δημιούργησε έναν από τους πιο αξιομνημόνευτους χαρακτήρες της σύγχρονης αμερικανικής λογοτεχνίας».                   
Forbes

«Τα επαγγελματικά κόλπα του Χόλερ θα συναρπάσουν τους νεοφερμένους στο είδος αναγνώστες και το εκλεπτυσμένο αφηγηματικό ύφος θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους φανατικούς που έχουν διαβάσει τα πάντα».               
People

 
Ξεχασμένες Φωνές
Τιμή: € 7,50   € 4,88
Η Πτώση
Τιμή: € 7,50   € 6,00
Το Φλεγόμενο Δωμάτιο
Τιμή: € 7,60   € 6,84


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Το Πέμπτο Επίπεδο
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Ο Δολοφόνος με το Σημάδι του Σταυρού
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Το Κυνήγι των Φαντασμάτων
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Τυφλά Ψάρια (Σκοτεινά Νερά #2)
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Αόρατα Πρόσωπα
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Το Ρ της Ερωμένης
Τιμή: € 13,30   € 11,97