61 Ώρες
(61 Hours)
Μετάφραση: Μαρία-Ρόζα Τραϊκόγλου

Χειμώνας στη Νότια Ντακότα. Πυκνό χιόνι, παγωμένοι δρόμοι, ένας κουρασμένος οδηγός. Ένα λεωφορείο ντεραπάρει και καθηλώνεται μέσα στη χιονοθύελλα.

Σε μια μικρή πόλη, τριάντα χιλιόμετρα πιο πέρα, μια ευάλωτη μάρτυρας φρουρείται μέρα-νύχτα. Λίγο πιο κάτω, υπάρχει ένα μυστηριώδες πέτρινο κτίριο που στέκει ολομόναχο στην ερημιά. Και πολύ μακρύτερα από κει, στο λουσμένο στον ήλιο Μεξικό, ένας αδίστακτος άντρας ελέγχει τα πάντα από το κρησφύγετό του.

Ο Τζακ Ρίτσερ βρέθηκε τυχαία στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου, κάνοντας οτοστόπ. Όταν δεν έχεις ούτε προορισμό ούτε αποσκευές, η ζωή είναι απλή. Αλλά και δύσκολη, όταν ξεμένεις σ’ ένα χιονισμένο δρόμο χωρίς καν ένα πανωφόρι. Όμως για όλα τ’ άλλα είναι πλήρως εφοδιασμένος.

Όχι πως πάει γυρεύοντας για μπλεξίματα. Δεν έχει καμιά λόξα να επιβάλει το δίκαιο. Απλώς δεν του αρέσουν αυτοί που επιβάλλουν το άδικο...
> Τιμή Αγοράς:  € 7,90   > Σελίδες:  432   > ISBN:  978 960 450 015 4   > Ημερομηνία έκδοσης:  8/2011  Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

«Ο Τσάιλντ είναι εδώ σε μεγάλη φόρμα –αλλά πότε δεν είναι;»
Booklist

«Ο Τσάιλντ είναι σπουδαίος τεχνίτης του σασπένς, καθώς χειρίζεται ταχυδακτυλουργικά πολλές επιμέρους πλοκές και βρίσκει πάντα νέους τρόπους παραπλάνησης του αναγνώστη του».
Entertainment Weekly

«Εξαιρετικό γράψιμο. Δεν είναι απλώς μια πειστική περιπέτεια. Οι περιγραφές της χιονοθύελλας θα κάνουν τους αναγνώστες να πάρουν αγκαλιά τις σόμπες τους. Γρήγορο και συναρπαστικό, συστήνεται ανεπιφύλακτα».
Library Journal

«Είναι πάντα απόλαυση να διαβάζεις μια περιπέτεια του Ρίτσερ. Κάτι που το περιμένεις με ανυπομονησία όλη τη χρονιά, πραγματικά. Το μόνο μειονέκτημα είναι όλοι οι άλλοι άνθρωποι μέσα στο σπίτι σου που έρχονται συνεχώς και σε ρωτάνε `Μα ακόμα δεν το τέλειωσες;’»
The Independent

«Το πιο έξυπνο και πιο καλά ανεπτυγμένο απ’ όλα τα συναρπαστικά βιβλία με ήρωα τον Ρίτσερ».
The New York Times

«Ετοιμαστείτε για αγωνία που τσακίζει κόκαλα. Μέσα σε 61 ώρες, ο Τσάιλντ στήνει μια από τις πιο ευφυείς πλοκές στα χρονικά του Τζακ Ρίτσερ».
Madison County Herald

 
Η Ηχώ του Μίσους - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Προαναγγελία Εγκλήματος - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Βασικός Ύποπτος - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Εξημέρωση (ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΓΡΙΟΙ #2)
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Ο Νυχτερινός Διώκτης
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Νεκρή Πόλη
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Νυχτερινό Σχολείο
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Σταχτόνερο
Τιμή: € 12,20   € 10,98
Ένας Θάνατος Δεν Είναι Αρκετός - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91