Για Ό,τι Αξίζει να Πεθάνεις
(Worth Dying For)
Μετάφραση: Μαρία-Ρόζα Τραϊκόγλου
Ένας θανάσιμος κίνδυνος παραμονεύει στις ερημιές της Νεμπράσκα... και ο Τζακ Ρίτσερ πάει ίσια καταπάνω του. Πρώτα μπαίνει στο μάτι των Ντάνκαν, μιας φαμίλιας που τρομοκρατεί μια ολόκληρη κομητεία. Μετά, αρχίζει να σκαλίζει την εξαφάνιση ενός οκτάχρονου κοριτσιού –κάτι που συνέβη δεκαετίες πριν, αλλά ο Ρίτσερ δε θα ησυχάσει αν δεν βρει την άκρη.

Οι Ντάνκαν θέλουν να τον ξεφορτωθούν με κάθε τρόπο. Ή θα φύγει μόνος του ή θα τον βγάλουν απ’ τη μέση. Και δεν είναι μόνο παλιά μυστικά αυτά που προστατεύουν. Περιμένουν μια «παραλαβή» που έχει ήδη καθυστερήσει –και οι πελάτες τους δεν σηκώνουν αστεία. Γιατί όσο επικίνδυνοι κι αν είναι οι Ντάνκαν, δεν είναι παρά ο τελευταίος κρίκος μιας εγκληματικής αλυσίδας που εκτείνεται στο μισό κόσμο.

Ο Ρίτσερ, που έχει μόλις γλιτώσει παρά τρίχα από το θάνατο, θα ’πρεπε να τα μαζέψει και να φύγει. Αλλά μερικά πράγματα απλώς δεν γίνονται. Ο Τζακ Ρίτσερ δεν το βάζει ποτέ στα πόδια...> Τιμή Αγοράς:  € 6,40   > Λιανική τιμή:  € 8,00   > Σελίδες:  448   > ISBN:  978 960 507 026 7   > Ημερομηνία έκδοσης:  3/2012  Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου
«Ως πολεμιστής που δεν έχει αυτοκίνητο, πιστωτική, τηλέφωνο ή όπλο δικό του, ούτε σταθερούς δεσμούς με άλλους ανθρώπους ούτε σπίτι, ο Ρίτσερ είναι ένας αουτσάιντερ πιο μοναχικός και απογυμνωμένος κι από τη Λίσμπετ Σαλάντερ, την ηρωίδα της Τριλογίας Millennium του Στιγκ Λάρσον. Και οι δυο είναι εκδικητές που παίζουν με τα αταβιστικά μας ένστικτα».
Sunday Times

«Αξίζει να περιμένεις στην ουρά για να το πάρεις».
Sun

«Εκρηκτικό όπως πάντα». Daily Mirror

«Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο το πώς ο Child μπορεί όχι μόνο να επανεφευρίσκει συνεχώς τον πρώην στρατιωτικό ήρωά του αλλά και το πώς κάθε βιβλίο είναι καλύτερο από το προηγούμενο».
Amazon.com

«Υπόδειγμα αγωνιώδους αφήγησης και καταπληκτική προσθήκη σε μια σειρά που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των σύγχρονων θρίλερ».
The Washington Post

«Παραμένει ο ήρωας του σκεπτόμενου αναγνώστη, ένας τύπος που δεν τον νικάει κανείς και είναι και ο εξυπνότερος μες στο δωμάτιο».
The Seattle Times

«Ο Child καταφέρνει να χωρέσει απίστευτη ποσότητα σασπένς στο μυθιστόρημά του».
Associated Press

«Το διαβάζεις χωρίς να μπορείς να σταματήσεις».
The Wall Street Journal
 
Η Ηχώ του Μίσους - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Προαναγγελία Εγκλήματος - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Βασικός Ύποπτος - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Ο Νυχτερινός Διώκτης
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Νεκρή Πόλη
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Νυχτερινό Σχολείο
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Σταχτόνερο
Τιμή: € 12,20   € 10,98
Ένας Θάνατος Δεν Είναι Αρκετός - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Ο Εκτελεστής
Τιμή: € 9,90   € 8,91