Χαμένος για Πάντα
(Gone For Good)
Μετάφραση: Παλμύρα Ισμυρίδου
Όταν ήταν μικρός, ο Γουίλ Κλάιν είχε έναν ήρωα: το μεγαλύτερο αδερφό του, τον Κεν. Ώσπου μια νύχτα, στην εύπορη γειτονιά των Κλάιν, σ’ ένα προάστιο του Νιου Τζέρσι, μια κοπέλα –η πρώτη αγάπη του Γουίλ– βρίσκεται δολοφονημένη στο υπόγειο του σπιτιού της. Βασικός ύποπτος, ο Κεν Κλάιν. Καθώς όλα τα στοιχεία είναι συντριπτικά εναντίον του, ο Κεν επιλέγει το δρόμο της φυγής. Επί δέκα χρόνια δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής και η οικογένειά του τον θεωρεί πια χαμένο για πάντα.

Όμως τώρα, έντεκα χρόνια μετά, ο Γουίλ, που πάντα πίστευε στην αθωότητα του αδερφού του, έχει ξαφνικά κάποιες ενδείξεις ότι ο Κεν είναι ζωντανός. Αλλά ταυτόχρονα, δέχεται κι ένα άλλο αναπάντεχο χτύπημα. Η φίλη του εξαφανίζεται, αφήνοντας πίσω της αδιάσειστα στοιχεία ότι δεν ήταν αυτή που νόμιζε ο Γουίλ. Μοιρασμένος ανάμεσα στα δυο σκοτεινά δράματα που εκτυλίσσονται γύρω του, ο Γουίλ βυθίζεται όλο και πιο βαθιά σ’ ένα επικίνδυνο μυστήριο. Κι όσο πλησιάζει στα ίχνη του αδερφού του, τόσο νιώθει ότι προσεγγίζει ένα τρομερό μυστικό που κάποιος δε θα διστάσει να σκοτώσει για να το κρατήσει κρυφό.

Καθώς τα ψέματα ξεσκεπάζονται το ένα μετά το άλλο, βγαίνουν στο φως κάποιες συνταρακτικές αλήθειες για την αγαπημένη του, τον αδερφό του, ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Και ξέρει πως, ό,τι κι αν του κοστίσει, πρέπει να προχωρήσει μέχρι το τέλος. Γιατί οι πιο συγκλονιστικές αποκαλύψεις δεν έχουν γίνει ακόμα…


> Τιμή Αγοράς:  € 6,80   > Σελίδες:  480   > ISBN:  960 450 767 2   > Ημερομηνία έκδοσης:  8/2003  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

"Ένα θρίλερ δυναμίτης, με περισσότερες στροφές και γυρίσματα απ' ότι μια βόλτα με το τρενάκι του τρόμου... Το Χαμένος για Πάντα είναι καταπληκτικό".
USA Today


"O Coben πατάει με δύναμη το γκάζι χωρίς να χαλαρώνει στιγμή... κυριολεκτικά σε καθηλώνει".
People


"Όπως το συνηθίζει, ο Coben φέρνει τη μια ανατροπή της πλοκής μετά την άλλη με ξέφρενο ρυθμό, έτσι που οι αναγνώστες θα πάψουν από πολύ νωρίς να προσπαθούν να μαντέψουν την εξέλιξη. Ωστόσο, παρά την πλοκή του, η αξία του βιβλίου βρίσκεται ακόμα περισσότερο στους χαρακτήρες του".
Publishers Weekly

 

 


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Εξημέρωση (ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΓΡΙΟΙ #2)
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Ο Νυχτερινός Διώκτης
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Νεκρή Πόλη
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Νυχτερινό Σχολείο
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Σταχτόνερο
Τιμή: € 12,20   € 10,98
Ένας Θάνατος Δεν Είναι Αρκετός - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91