Η Αλλη Πλευρά του Νόμου
(The Reversal)
Μετάφραση: Έφη Τσιρώνη
Ο Μίκι Χόλερ ως τώρα ήταν πάντα συνήγορος υπεράσπισης. Δεν περίμενε ποτέ ότι θα μπορούσε να βρεθεί στην απέναντι πλευρά, στο στρατόπεδο των κατηγόρων. Ώσπου ο Τζέισον Τζέσαπ, καταδικασμένος εδώ και είκοσι τέσσερα χρόνια για το φόνο ενός μικρού κοριτσιού, καταφέρνει να κερδίσει επανάληψη της δίκης του. Κι ο Χόλερ, σίγουρος για την ενοχή του Τζέσαπ, δέχεται για μία φορά το ρόλο του εισαγγελέα, υπό τον όρο να έχει βοηθό του την αντεισαγγελέα Μάγκι Μακφέρσον και ο ντετέκτιβ που θα ερευνήσει ξανά την υπόθεση να είναι ο Χάρι Μπος.

Όμως σ' αυτή την ιστορία διακυβεύονται πολλά –καριέρες, υπολήψεις, πολιτικές φιλοδοξίες– και ο Χόλερ με τη Μακφέρσον έχουν επιπλέον να αντιμετωπίσουν έναν συνήγορο-βεντέτα, που παίζει καλά το παιχνίδι των μίντια. Στο μεταξύ, ο Μπος αναζητά την αυτόπτη μάρτυρα που ήταν ο άνθρωπος-κλειδί στην πρώτη δίκη του Τζέσαπ, της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί από καιρό. Και ο Τζέσαπ, προσωρινά αποφυλακισμένος, περνά τις μέρες του ποζάροντας για τον αδηφάγο Τύπο. Αλλά αυτό που ανησυχεί περισσότερο τον Χόλερ και τον Μπος είναι το πώς περνά τις νύχτες του. Γιατί φοβούνται ότι αυτός ο δολοφόνος ίσως να βρίσκεται μόλις στην αρχή της σταδιοδρομίας του…

> Τιμή Αγοράς:  € 8,10   > Λιανική τιμή:  € 9,00   > Σελίδες:  432   > ISBN:  978 960 507 041 0   > Ημερομηνία έκδοσης:  3/2013  Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου
«Ο Connelly υφαίνει μια ιστορία που ισχυροποιεί τη φήμη του ως μαιτρ του σύγχρονου αστυνομικού θρίλερ… Έχει συνεχείς εκπλήξεις και εξαιρετική απόδοση των χαρακτήρων».
Library Journal

«Όταν διαβάζεις αυτό το βιβλίο είναι σαν να παρακολουθείς ένα μεγάλο μάστορα να χτίζει, αργά και προσεκτικά, τούβλο το τούβλο, ένα οικοδόμημα που στέκει εξαίσια, με τη μορφή και τη λειτουργικότητά του σε πλήρη αρμονία».
Booklist

«Οι τελευταίες σαράντα σελίδες του βιβλίου είναι καθαρή αδρεναλίνη, καθώς συμβαίνει το αδιανόητο. … Ένας μεγάλος μάστορας του σύγχρονου νουάρ του Λος ¶ντζελες».
Madison County Herald

«Ένας μαιτρ που κατέχει απόλυτα την τέχνη του».
Denver Post

«Εκεί που νομίζεις ότι ξέρεις προς τα πού ακριβώς πηγαίνει … κάνει στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών. Αυτό είναι που τον κάνει τόσο συναρπαστικό συγγραφέα, ένα συγγραφέα που μας αρέσει τόσο πολύ να διαβάζουμε».
Huffington Post
 
Ξεχασμένες Φωνές
Τιμή: € 7,50   € 4,88
Η Πτώση
Τιμή: € 7,50   € 6,00
Το Φλεγόμενο Δωμάτιο
Τιμή: € 7,60   € 6,84


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Ο Νυχτερινός Διώκτης
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Νεκρή Πόλη
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Νυχτερινό Σχολείο
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Σταχτόνερο
Τιμή: € 12,20   € 10,98
Ένας Θάνατος Δεν Είναι Αρκετός - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Ο Εκτελεστής
Τιμή: € 9,90   € 8,91