Ο Δολοφόνος με το Σημάδι του Σταυρού
(The Crucifix Killer)
Μετάφραση: Βεατρίκη Κάντζολα Σαμπατάκου
Αφήστε ό,τι διαβάζετε. Ήρθε ο Chris Carter: η νέα σας εμμονή.

Όταν σ' ένα ερημικό μισοερειπωμένο σπίτι έξω από το Λος 'Αντζελες ανακαλύπτεται το άψυχο σώμα μιας νεαρής γυναίκας, για τον Ρόμπερτ Χάντερ ξεκινάει ένας εφιάλτης. Στον αυχένα του θύματος, που βασανίστηκε και δολοφονήθηκε με αποτρόπαιο τρόπο, είναι χαραγμένος ένας παράξενος διπλός σταυρός, το σήμα κατατεθέν ενός ψυχοπαθούς που ήταν γνωστός ως ο Δολοφόνος με το Σημάδι του Σταυρού.
Αυτό όμως είναι αδύνατο. Επειδή ο Δολοφόνος με το Σημάδι του Σταυρού συνελήφθη και εκτελέστηκε πριν από δύο χρόνια. 
Πρόκειται άραγε για κάποιον επίδοξο μιμητή του; Ή μήπως συμβαίνει το αδιανόητο… και ο πραγματικός δολοφόνος είναι ακόμα ελεύθερος εκεί έξω, έτοιμος να επιδοθεί σε μια νέα σειρά βίαιων φόνων, επιλέγοντας τα θύματά του με φαινομενικά τυχαίο τρόπο και χλευάζοντας ουσιαστικά την αδυναμία του Ρόμπερτ Χάντερ να τον πιάσει;
Ο Χάντερ και ο νέος συνεργάτης του, ο Γκαρσία, πρέπει οπωσδήποτε να διαλευκάνουν αυτή την υπόθεση. Και γρήγορα.

Ο Δολοφόνος με το Σημάδι του Σταυρού του #1 bestselling συγγραφέα Κρις Κάρτερ είναι η πρώτη υπόθεση του ντετέκτιβ Ρόμπερτ Χάντερ. 

> Τιμή Αγοράς:  € 8,91   > Λιανική τιμή:  € 9,90   > Σελίδες:  432   > ISBN:  978 960 507 118 9   > Ημερομηνία έκδοσης:  7/2018  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου
«Ένα συγκλονιστικό ντεμπούτο... Μόνο για αναγνώστες με γερά νεύρα».
Heat

«Ενώ τα περισσότερα αστυνομικά θρίλερ βασίζονται σε φανταστικές ιστορίες, το σενάριο του δυνατού αυτού συγγραφικού ντεμπούτου, με άξονα την υπόθεση ενός σίριαλ κίλερ που σπέρνει τον τρόμο στο Λος 'Aντζελες, είναι βγαλμένο από την πραγματικότητα. Ο ειδικευμένος στην εγκληματική συμπεριφορά ψυχολόγος αντλεί τα στοιχεία που συνθέτουν τις πιο ανατριχιαστικές πλευρές του μυθιστορήματός του από αληθινές συνεντεύξεις με δολοφόνους –και τα χρησιμοποιεί με θαυμαστή μαεστρία».
Shortlist

«Το ότι το βιβλίο του Κάρτερ είναι τόσο συναρπαστικό που θέλεις να το ρουφήξεις μονομιάς αποδεικνύει δύο πράγματα: πρώτον, ότι ο συγγραφέας διαθέτει τη δεξιοτεχνία που απαιτείται για να μας κάνει να ταυτιστούμε με τον ήρωά του, αυτόν τον σκληροτράχηλο αλλά κατατρεγμένο από τους δαίμονες του παρελθόντος του ντετέκτιβ, και δεύτερον, ότι το θεματικό πεδίο των σίριαλ κίλερς κάθε άλλο παρά κορεσμένο είναι, παρότι δεν περνάει ούτε μία εβδομάδα χωρίς να εμφανιστεί μια νέα φουρνιά αναγνωσμάτων του συγκεκριμένου λογοτεχνικού είδους».
Express
 
Ο Εκτελεστής
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Ο Νυχτερινός Διώκτης
Τιμή: € 9,90   € 8,91


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Εξημέρωση (ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΓΡΙΟΙ #2)
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Ο Νυχτερινός Διώκτης
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Νεκρή Πόλη
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Νυχτερινό Σχολείο
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Σταχτόνερο
Τιμή: € 12,20   € 10,98
Ένας Θάνατος Δεν Είναι Αρκετός - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91