Χάνιμπαλ
(Hannibal)
Μετάφραση: Μιχάλης Μακρόπουλος

Εννιά άνθρωποι βρήκαν το θάνατο μέχρι να συλληφθεί. Άλλοι πέντε όταν απέδρασε. Τώρα ο Χάνιμπαλ Λέκτερ είναι ξανά εδώ...

Ο πιο αποτρόπαιος κι αινιγματικός μυθιστορηματικός ήρωας της εποχής μας κάνει την εντυπωσιακή, πολυαναμενόμενη επιστροφή του, σ' ένα έργο αντάξιο του Κόκκινου Δράκου και της πολύκροτης Σιωπής των Αμνών.

Εφτά χρόνια έχουν περάσει από την απόδρασή του, εφτά χρόνια από τότε που η ειδική πράκτορας του FBI Κλαρίς Στάρλινγκ τον ανέκρινε σ' ένα υψίστης ασφαλείας νοσοκομείο για ψυχοπαθείς εγκληματίες. Ο δόκτωρ Λέκτερ κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος, καλλιεργώντας τα ανείπωτα ενδιαφέροντά του, απολαμβάνοντας τις οσμές και τις γεύσεις ενός ανυπεράσπιστου κόσμου. Όμως η Στάρλινγκ δεν έχει ξεχάσει τις συναντήσεις τους και κάποια βράδια, ο μεταλλικός, τραχύς τόνος της φωνής το αντηχεί ξανά στα όνειρά της.

Αλλά και ο Μέισον Βέρτζερ, το μοναδικό επιζήσαν θύμα του, δεν τον έχει ξεχάσει. Φρικτά παραμορφωμένος, ζει μόνο για να εκδικηθεί τον άνθρωπο που τον κατακρεούργησε. Και ξέρει ότι για να τον παγιδεύσει χρειάζεται το πιο ωραίο, το πιο αθώο δόλωμα -αυτό που ο δόκτωρ Λέκτερ ορέγεται περισσότερο απ' ότιδήποτε άλλο...


> Τιμή Αγοράς:  € 12,40   > Σελίδες:  528   > ISBN:  960 450 647 1   > Ημερομηνία έκδοσης:  1/1997  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

"H αναμονή των 11 χρόνων άξιζε και με το παραπάνω. Ο Χάνιμπαλ υπερβαίνει κάθε προσδοκία. Είναι ένα μνημειώδες επίτευγμα... ένα αψεγάδιαστο θρίλερ... το έργο ενός αληθινού συγγραφέα..."
Evening Standard

"... σκηνές εκπληκτικής έντασης, τρόμου και βίας... σαγηνευτική αφήγηση... που αποπνέει δύναμη και ομορφιά. Ένα λαμπρό, παράξενο, παράλογο μυθιστόρημα".
Publishers Weekly

Χάνιμπαλ είναι το μεγάλο μυθιστορηματικό τέρας των καιρών μας".
Stephen King

 
Η Σιωπή των Αμνών - 5η Έκδοση
Τιμή: € 15,00   € 10,50


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Εξημέρωση (ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΓΡΙΟΙ #2)
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Ο Νυχτερινός Διώκτης
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Νεκρή Πόλη
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Νυχτερινό Σχολείο
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Σταχτόνερο
Τιμή: € 12,20   € 10,98
Ένας Θάνατος Δεν Είναι Αρκετός - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91