Αναπάντητα Μηνύματα
(Chasing the Dime)
Μετάφραση: Γωγώ Αρβανίτη
Ο Χένρι Πιρς βρίσκεται σε φάση αλλαγών, καινούριο διαμέρισμα, καινούριο τηλέφωνο, καινούριος αριθμός. Αλλά την πρώτη φορά που ακούει τα μηνύματά του, ανακαλύπτει ότι κάποιος άλλος είχε αυτό το νούμερο πριν απ’ αυτόν. Όλα τα μηνύματα είναι για μια Λίλι και φαίνεται να της έχει συμβεί κάτι κακό.

Υπακούοντας σε μια ακατανίκητη παρόρμηση, ο Πιρς αρχίζει να ψάχνει την υπόθεση και, ξαφνικά, αφήνοντας πίσω του μια τακτοποιημένη ζωή αφιερωμένη στη δουλειά του, βρίσκεται να κατρακυλάει σε μια σκοτεινή τρύπα για να εντοπίσει και να βοηθήσει μια γυναίκα που δεν έχει συναντήσει ποτέ του. Ο κόσμος στον οποίο μπαίνει του είναι εντελώς άγνωστος. Είναι ένας κόσμος της νύχτας με υπηρεσίες συνοδών, σάιτ στο Ίντερνετ, πληρωμένο σεξ και ψεύτικες ταυτότητες.

Οι ικανότητές του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές θα τον βοηθήσουν να ανακαλύψει τα τελευταία ίχνη της Λίλι με αρκετή ακρίβεια. Αλλά το κάθε βήμα που κάνει μέσα στο παρελθόν της τον τραβάει όλο και πιο βαθιά προς ένα σκοτεινό, δαιδαλώδη ιστό –και μια απόφαση που μπορεί να του κοστίσει όλα όσα έχει κι αγαπάει στη ζωή…


> Τιμή Αγοράς:  € 7,10   > Σελίδες:  400   > ISBN:  960 450 842 3   > Ημερομηνία έκδοσης:  10/2005  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου
<Ο Κόνελι παίζει με τους αναγνώστες αποκαλύπτοντας κάτι εδώ κι εκεί και κόβοντάς τους το αίμα από το φόβο τόσο επιδέξια, που θυμίζει Χίτσκοκ στις καλύτερες στιγμές του. Το αποτέλεσμα είναι ένα αριστοτεχνικό μυθιστόρημα αγωνίας>.
Kirkus Reviews

<Σε καθηλώνει από την πρώτη στιγμή, και το θέμα του είναι πραγματικά συναρπαστικό… λεπτομέρειες δοσμένες με εξαιρετική προσοχή… ένα εντυπωσιακό φινάλε που σε αφήνει άναυδο>.
Booklist

<Με κάθε κεφάλαιο, ο Κόνελι υποβάλλει τον ήρωά του σε μια νέα δοκιμασία, αναπτύσσοντας στο μέγιστο τη συγγραφική του δεινότητα>.
USA Today
 
Ξεχασμένες Φωνές
Τιμή: € 7,50   € 4,88
Η Πτώση
Τιμή: € 7,50   € 6,00
Το Φλεγόμενο Δωμάτιο
Τιμή: € 7,60   € 6,84


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Το Πέμπτο Επίπεδο
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Ο Δολοφόνος με το Σημάδι του Σταυρού
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Το Κυνήγι των Φαντασμάτων
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Τυφλά Ψάρια (Σκοτεινά Νερά #2)
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Αόρατα Πρόσωπα
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Το Ρ της Ερωμένης
Τιμή: € 13,30   € 11,97