Νυχτερινές Αμαρτίες
(Night Sins)

Το Ντιρ Λέικ είναι μια μικρή, ήσυχη πόλη στη Μινεσότα, όπου όλοι οι κάτοικοι γνωρίζονται μεταξύ τους και το έγκλημα είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στα δελτία ειδήσεων. Όμως η ψευδαίσθηση της ασφάλειας θρυμματίζεται όταν ο οκτάχρονος Τζος Κερκγουντ εξαφανίζεται έξω από το γήπεδο του χόκεϊ, ενώ περίμενε τη μητέρα του να τον πάρει μετά την προπόνηση. Το μόνο που βρίσκει η αστυνομία είναι το σακβουαγιάζ του με ένα σημείωμα μέσα:

η άγνοια δεν είναι αθωότητα αλλά ΑΜΑΡΤΙΑ

Με κάθε ώρα που περνάει η έρευνα για τον Τζος γίνεται όλο και πιο αγωνιώδης. Για τη Μέγκαν Ο' Μάλεϊ, την καινούρια υπεύθυνη της πολιτειακής μονάδας ερευνών, αποτελεί την πρώτη δοκιμασία που θα αποδείξει αν μπορεί να τα καταφέρει στον ανδροκρατούμενο χώρο της τοπικής αστυνομίας. Για τον αστυνομικό διοικητή Μιτς Χολτ είναι μια τρομακτική υπενθύμιση της εγκληματικότητας των μεγαλουπόλεων που κυριαρχούσε στη ζωή του ώσπου κατέφυγε στο Ντιρ Λέικ.

Κι όλο αυτό το διάστημα κάποιος παρακολουθεί, προετοιμάζοντας την επόμενη κίνηση σε ένα θανάσιμο παιχνίδι όπου μόνο εκείνος γνωρίζει τους κανόνες. Ένα παιχνίδι που έχει στήσει ένα διεστραμμένο μυαλό σκοτεινό σαν το θάνατο και ένοχο σαν την αμαρτία.


> Τιμή Αγοράς:  € 4,70   > Σελίδες:  736   > ISBN:  960 450 548 3   > Ημερομηνία έκδοσης:  3/1997  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

"Χαρακτήρες, πλοκή και διάλογοι, συναισθήματα, ατμόσφαιρα... όλα έχουν δουλευτεί με τέχνη κι επιδεξιότητα από την Tami Hoag. Συστήνεται ανεπιφύλακτα και στον πιο απαιτητικό αναγνώστη".
Library Journal

"Κλειδώστε πόρτες και παράθυρα και ανάψτε όλα τα φώτα. Η Hoag έχει συνθέσει ένα θρίλερ αγωνίας με τόση ένταση, που παγώνει το αίμα και κόβει την ανάσα".
New Woman

 
Στον Πιο Σκοτεινό Δρόμο
Τιμή: € 9,90   € 8,91
ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΚΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ-ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ
Τιμή: € 7,90
Μυστικά στον Τάφο
Τιμή: € 8,30   € 7,47


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Ο Εκτελεστής
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Φυγή Κεφαλαίων
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Προαναγγελία Εγκλήματος - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Βυθισμένος Ουρανός
Τιμή: € 9,90   € 8,91
SNAP
Τιμή: € 16,60   € 14,94
ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ - ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
Τιμή: € 21,19