Η 2η Ευκαιρία - ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΟΝΩΝ
(2nd Chance)
Μετάφραση: Γιώργος Μπαρουξής

Απανωτοί φόνοι συγκλονίζουν το Σαν Φρανσίσκο. Δεν φαίνεται να έχουν κανένα κοινό στοιχείο, εκτός από την απανθρωπιά με την οποία εκτελούνται. Αλλά η Λίνzι Μπόξερ διαισθάνεται ότι υπάρχει ένα νήμα που τους συνδέει. Η υπόθεση επιβάλλει την άμεση συνεδρίαση της «Γυναικείας Λέσχης Φόνων»…

Τέσσερις γυναίκες συγκροτούν την άτυπη «Λέσχη»: Η Λίνζι, επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Η Κλερ, ιατροδικαστής. Η Τζιλ, αντιεισαγγελέας. Και η Σίντι, δημοσιογράφος της Σαν Φρανσίσκο Κρόνικλ. Τέσσερα δυνατά μυαλά, που χάρη στην αλληλεγγύη και τη συνεργασία τους πέρα από πρωτόκολλα και στεγανά, έχουν ήδη κατορθώσει να συλλάβουν έναν επικίνδυνο δολοφόνο.

Ενώνοντας ξανά τις δυνάμεις τους, οι τέσσερις φίλες εντοπίζουν αυτό που μέχρι στιγμής έχει διαφύγει από τους συναδέλφους τους. Υπάρχει πράγματι ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα θύματα –αρκεί να κοιτάξεις πιο προσεκτικά…

Είναι πια φανερό ότι οι φόνοι εκτελούνται με βάση ένα σατανικό σχέδιο, μ’ ένα κίνητρο πιο σκοτεινό από την εκδίκηση. Προσπαθώντας να μαντέψουν πού θα χτυπήσει την επόμενη φορά, η Λίνζι και οι φίλες της στήνουν στο δολοφόνο μια έξυπνη παγίδα. Αλλά αν οι υπολογισμοί τους αποδειχτούν λανθασμένοι, οι συνέπειες θα είναι μοιραίες. Και δεν θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία…

Ο αριστοτέχνης του σασπένς James Patterson υπογράφει ένα εκπληκτικό μυθιστόρημα γεμάτο συγκλονιστικές ανατροπές, το δεύτερο της ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΟΝΩΝ, της δημοφιλέστερης αστυνομικής σειράς των τελευταίων ετών στην Αμερική.


> Τιμή Αγοράς:  € 7,30   > Σελίδες:  384   > ISBN:  978 960 450 884 6   > Ημερομηνία έκδοσης:  1/2007  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

«Ένας εκπληκτικός Patterson: Ψυχαγωγία άριστης ποιότητας... Γεμάτο ανατροπές της πλοκής και αξιοσημείωτα δυνατές σκηνές… Αλλά αυτό που πάνω απ’ όλα κάνει το βιβλίο να ξεχωρίζει είναι το χαρακτηριστικό αφηγηματικό ύφος, που πηγάζει από την εμβάθυνση στα προσωπικά ζητήματα της ηρωίδας του».
Publishers Weekly

«Ένα στιβαρό και καλοδομημένο μυθιστόρημα μυστηρίου που αξίζει πραγματικά να διαβάσετε… Ηρωίδες που εμπνέουν... ενδιαφέρουσα δευτερεύουσα πλοκή... έντονος ρυθμός... Ο Patterson δημιούργησε με επιτυχία άλλη μια αγωνιώδη ιστορία της Γυναικείας Λέσχης Φόνων».
People

«Ο Patterson ζωγραφίζει με λέξεις μια εικόνα τόσο ζωντανή που μπορείς σχεδόν να μυρίσεις την πυρίτιδα ή να νιώσεις τον τρόμο της ηρωίδας... Ένα έξοχο θρίλερ».
Florida Times-Union

«Επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους συγγραφείς μυστηρίου της εποχής μας. Η 2η Ευκαιρία είναι ένα εξαιρετικό θρίλερ».
Grand Rapids Press

 
Ο 6ος Στόχος
Τιμή: € 7,50   € 4,88
Η 9η Κρίση
Τιμή: € 7,00   € 5,60
Η 1Οη Επέτειος
Τιμή: € 7,10   € 6,39


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Το Πέμπτο Επίπεδο
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Ο Δολοφόνος με το Σημάδι του Σταυρού
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Το Κυνήγι των Φαντασμάτων
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Τυφλά Ψάρια (Σκοτεινά Νερά #2)
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Αόρατα Πρόσωπα
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Το Ρ της Ερωμένης
Τιμή: € 13,30   € 11,97