Με Μία Βολή
(One Shot)
Μετάφραση: Σαμάνθα Κωνσταντέα

Ένας ελεύθερος σκοπευτής. Έξι σφαίρες. Πέντε νεκροί. Η μικρή πόλη της Ιντιάνα παγώνει από τον τρόμο. Ωστόσο, μέσα σε λίγες ώρες, η αστυνομία έχει στα χέρια της τον ένοχο. Η υπόθεση πάει για κλείσιμο. Με μια διαφορά. Ο άντρας που έχουν συλλάβει λέει μόνο, <Πιάσατε λάθος άνθρωπο>. Και μετά, <Φέρτε μου τον Τζακ Ρίτσερ>.

Αλλά ο Τζακ Ρίτσερ είναι ήδη στο δρόμο για κει. Ο μοναχικός πρώην αστυνομικός του στρατού, που δε ριζώνει πουθενά, γνωρίζει από παλιά αυτό τον άντρα κι έχει πολλούς λόγους να θέλει να τον δει να καταδικάζεται. Όμως σ’ αυτή την περίπτωση, ίσως τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν. Γιατί η άφιξη του Ρίτσερ στην πόλη πυροδοτεί μια σειρά από εκρηκτικές εξελίξεις. Κι αυτό που αρχικά φαινόταν σαν μια εύκολη υπόθεση, μοιάζει τώρα να παίρνει ασύλληπτες, τρομακτικές διαστάσεις…

Ο Τζακ Ρίτσερ έχει χαρακτηριστεί <ο ήρωας του σκεπτόμενου αναγνώστη>. Εμπειροπόλεμος, τολμηρός, ευφυής και λιγόλογος, είναι ο πιο γοητευτικός <σκληρός> της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας και κάθε νέα του περιπέτεια εδραιώνει ακόμα πιο στέρεα το μύθο του.
  
> Τιμή Αγοράς:  € 7,50   > Σελίδες:  432   > ISBN:  978 960 450 913 3   > Ημερομηνία έκδοσης:  11/2007  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

Τζακ Ρίτσερ είναι εντελώς ακαταμάχητος".
Observer

"Δικαίως οι βιβλιοκριτικοί λένε στους αναγνώστες να κατεβάζουν το τηλέφωνο όταν αρχίζουν να διαβάζουν μια νέα περιπέτεια του Τζακ Ρίτσερ".
The New York Times

"Το Με Μία Βολή είναι καθαρή αδρεναλίνη, από την άψογα σχεδιασμένη έναρξη έως το εκρηκτικό, αξέχαστο φινάλε". Miami Herald

 
Η Ηχώ του Μίσους - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Προαναγγελία Εγκλήματος - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Βασικός Ύποπτος - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Εξημέρωση (ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΓΡΙΟΙ #2)
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Ο Νυχτερινός Διώκτης
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Νεκρή Πόλη
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Νυχτερινό Σχολείο
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Σταχτόνερο
Τιμή: € 12,20   € 10,98
Ένας Θάνατος Δεν Είναι Αρκετός - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91