60 Ώρες
(The Husband)
Μετάφραση: Γιώργος Μπαρουξής

Εσείς τι θα κάνατε για την αγάπη; Θα πεθαίνατε; Θα σκοτώνατε;

Κρατάμε τη γυναίκα σου. Για να την πάρεις πίσω θέλουμε δύο εκατομμύρια δολάρια. Ο Μίτσελ Ράφερτι νομίζει ότι του κάνουν κάποιο κακόγουστο αστείο.

Αυτός είναι μόνο ένας απλός κηπουρός. Βρισκόταν στην αυλή κάποιου πελάτη του κι ετοιμαζόταν να φυτέψει έρωτες, όταν χτύπησε το κινητό του. Τώρα στέκεται κάτω από την καλοκαιρινή λιακάδα, σε μια ήσυχη γειτονιά στα προάστια, κι έχει μια τηλεφωνική συνομιλία που μοιάζει βγαλμένη από τον πιο φρικτό εφιάλτη.

Όμως ο άντρας που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής δεν αστειεύεται καθόλου. Έχει απαγάγει τη γυναίκα του Μιτς και απειλεί να τη σκοτώσει αν δεν πάρει τα χρήματα που ζητάει. Δεν τον νοιάζει που ο Μιτς δεν έχει τρόπο να βρει ένα τόσο εξωφρενικό ποσό. Είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Αν αγαπάει αρκετά τη γυναίκα του…

Ο Μιτς την αγαπάει πολύ. Την αγαπάει πιο πολύ κι από τη ζωή του. Έχει εξήντα ώρες για να το αποδείξει. Αλλά είναι διατεθειμένος να πληρώσει πολύ περισσότερα. Είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα.


> Τιμή Αγοράς:  € 5,84   > Λιανική τιμή:  € 7,30   > Σελίδες:  384   > ISBN:  978 960 450 951 5   > Ημερομηνία έκδοσης:  3/2009  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

«Διαβάστε αυτό το βιβλίο. Πιθανότατα είναι όχι μόνο το σπουδαιότερο έργο του Κουντζ, αλλά και ένα από τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς. … Το συνιστούμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο».
Bookreporter.com

«Μια ιστορία βαθιάς, ακλόνητης αγάπης και οδυνηρής προσωπικής ωρίμασης, που εμπλουτίζεται αριστοτεχνικά με καταιγιστική δράση και αγωνία που κόβει την ανάσα. … Ένα εξαιρετικό ανάγνωσμα που συγκλονίζει τον αναγνώστη μέχρι την τελευταία σελίδα του».
New Mystery Reader

«Ένα συναρπαστικό, αγωνιώδες ρόλερ-κόστερ γεμάτο ξαφνικές πτώσεις και απότομες στροφές, που θα σας αφήσει ξέπνοους και ικανοποιημένους».
Omaha World-Herald

«Ένα θρίλερ που κάνει το αίμα να χτυπάει στις φλέβες, θυμίζοντας Χίτσκοκ και Κορνέλ Γούλριτς… Ο Κουντζ εκτοξεύει την ένταση στα ύψη… Σίγουρα θα σας συναρπάσει».
Publishers Weekly

 
Ο Παράξενος Αδελφός
Τιμή: € 7,40   € 6,66
Ένας Συνηθισμένος Ανθρωπος
Τιμή: € 7,30   € 6,57
Αθωότητα
Τιμή: € 7,90   € 7,11


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Το Κυνήγι των Φαντασμάτων
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Το Δέντρο του Θανάτου - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
OI EΡΑΣΤΕΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΘΕ ΝΕΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
OI ΕΡΑΣΤΕΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΚΑΘΕ ΝΕΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
Στον Πιο Σκοτεινό Δρόμο
Τιμή: € 9,90   € 8,91