Η Οργή των Αγγέλων
(The Wrath of Angels)
Μετάφραση: Παλμύρα Ισμυρίδου
Βαθιά μέσα στα δάση του Μέιν, ανακαλύπτεται το κουφάρι ενός αεροπλάνου. Δεν υπάρχουν πτώματα, ούτε έχει αναφερθεί να χάθηκε ποτέ τέτοιο αεροπλάνο, αλλά κάποιοι άνθρωποι, καλοί και κακοί, το ψάχνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Αυτό που κρύβεται στο τσακισμένο αεροσκάφος είναι πιο σημαντικό από τα χρήματα. Είναι δύναμη: μια λίστα με τα ονόματα αυτών που έχουν κάνει συμφωνία με το Διάβολο. Κάποιοι θέλουν να παραμείνει πάση θυσία μυστική και κάποιοι τη θεωρούν ένα καθοριστικό όπλο στον πόλεμο ενάντια στις δυνάμεις του σκότους…

Ο αγώνας δρόμου που αρχίζει, για το ποιος θα φτάσει πρώτος στη λίστα, παρασύρει και τον Τσάρλι Πάρκερ –έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλύτερα από πολλούς τη φύση του Κακού. Και που φοβάται ότι ίσως στη λίστα να βρίσκεται και το δικό του όνομα. Όμως τα συντρίμμια τραβούν σαν μαγνήτης και κάποιους ακόμα: μια πανέμορφη, σημαδεμένη γυναίκα που την ελκύουν οι φόνοι· ένα σιωπηλό παιδί που θυμάται τον ίδιο το θάνατό του· κι έναν σίριαλ κίλερ, γνωστό ως Συλλέκτη, που βλέπει στη λίστα καινούρια πρόβατα για σφαγή. Αλλά καθώς οι αντίπαλες δυνάμεις κατευθύνονται σΆ αυτή τη βόρεια περιοχή, τα δάση ετοιμάζονται κι εκείνα να τους υποδεχτούν. Γιατί στα βάθη τους κρύβουν τα δικά τους μυστικά.
Κάποιος έχει βγει ζωντανός από τα συντρίμμια.
Κάτι έχει βγει ζωντανό από τα συντρίμμια.
Και τώρα περιμένει…

> Τιμή Αγοράς:  € 6,80   > Λιανική τιμή:  € 8,50   > Σελίδες:  480   > ISBN:  978 960 507 045 8   > Ημερομηνία έκδοσης:  7/2013  Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου
«Ανατριχιαστικό, τρομακτικό και εθιστικό… η καλύτερη σειρά μυστηρίου που υπάρχει. Όπως πάντα, η πλοκή παντρεύει μια έξυπνη αστυνομική ιστορία με κάτι κακό και αλλόκοσμο».
Independent on Sunday

«Λίγοι συγγραφείς του θρίλερ μπορούν να δημιουργήσουν μια αίσθηση απειλής και κακού με τη δεξιοτεχνία που το κάνει ο Κόνολι. Συναρπαστικό».
Irish Independent

«Αυτό που είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό είναι ότι μπορεί να δουλεύει μια πολύ ποιητική γλώσσα στη φόρμα του θρίλερ… Ώρες ώρες νομίζεις ότι διαβάζεις ένα καθαρά λογοτεχνικό μυθιστόρημα, αλλά ο Κόνολι έρχεται να σου θυμίσει ότι είναι εξίσου καλός στις βίαιες στρατηγικές του θρίλερ. Σε κάθε περίπτωση η εμπειρία είναι συγκλονιστική».
Daily Express

«Σκιαγράφηση ενός ηθικού κόσμου στο έλεος μιας επικής συνωμοσίας και του ανενδοίαστου, αρχέγονου κακού».
The Irish Times

«Μια συγκλονιστική εμπειρία».
Daily Express

«Πανέξυπνο, πραγματικά τρομακτικό και πιστευτό… Εξαιρετικό».
Sun
 
Φονικό Είδος - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Στο Λευκό Δρόμο - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Το Δέντρο του Θανάτου - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 7,92


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Το Ποτάμι της Φωτιάς
Τιμή: € 13,30   € 11,97
Οι Κούφιοι Ανθρωποι - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Σταχτόνερο
Τιμή: € 12,20   € 10,98
Η Γυναίκα στο Δάσος
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Ο Μαύρος 'Αγγελος - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Στο Λευκό Δρόμο - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91