Οι Κούφιοι Ανθρωποι
(The Unquiet)
Μετάφραση: Σαμάνθα Κωνσταντέα

Ο Ντάνιελ Κλέι, κάποτε ευυπόληπτος ψυχίατρος, αγνοείται εδώ και χρόνια, μετά τις αποκαλύψεις για κακοποίηση κάποιων παιδιών που παρακολουθούσε.
Πιστεύοντάς τον νεκρό, η κόρη του προσπαθεί να κλείσει αυτό το κεφάλαιο για πάντα. Αλλά η εύθραυστη γαλήνη της σύντομα θα γίνει κομμάτια. Κάποιος κάνει ερωτήσεις για τον Ντάνιελ Κλέι, κάποιος που δεν πιστεύει ότι έχει πεθάνει: ένας επαγγελματίας δολοφόνος, ο Μέρικ, που η κόρη του, ασθενής του Κλέι, έχει επίσης εξαφανιστεί.

Ο Τσάρλι Πάρκερ προσλαμβάνεται για να απαλλάξει τη Ρεβέκκα από τον Μέρικ, αλλά ο Μέρικ δεν πρόκειται να σταματήσει. Και σύντομα ο Πάρκερ βρίσκεται παγιδευμένος ανάμεσα σ’ εκείνους που θέλουν να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον Κλέι κι εκείνους που θέλουν να παραμείνει θαμμένη πάση θυσία. Αλλά υπάρχουν κι άλλες δυνάμεις σ’ αυτή την υπόθεση.

Κάποιος στηρίζει το κυνήγι του Μέρικ –ένα φάντασμα από το παρελθόν του Πάρκερ. Και οι πράξεις του έχουν προσελκύσει κι άλλους από τις σκιές: αχνές φιγούρες αποφασισμένες να πάρουν μια δική τους εκδίκηση, χλομά στοιχειά που ταξιδεύουν στις τάξεις των ανήσυχων νεκρών.
Οι Κούφιοι Άνθρωποι έχουν έρθει...


> Τιμή Αγοράς:  € 7,90   > Σελίδες:  496   > ISBN:  978 960 450 936 2   > Ημερομηνία έκδοσης:  9/2008  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

«Τρομακτικό, εγκεφαλικό... Ο Connolly είναι μάστορας του υπαινικτικού, δημιουργεί με άνεση ατμόσφαιρα και σασπένς και εξερευνά χωρίς δισταγμό τη φρίκη που μπορεί να υποβόσκει στα γαλήνια σκηνικά της υπαίθρου».
Publishers Weekly

«Το σοκαριστικό θέμα μαζί με τη σκοτεινή, λυρική γραφή του Connolly θ’ αφήσει ανεξίτηλες εικόνες στο μυαλό των αναγνωστών».
Booklist

«Ο Connolly χειρίζεται το ανείπωτο με θαυμαστή άνεση».
Daily Mirror

«Ο Connolly ανέβασε τον πήχυ πάνω από τα συνήθη θέματα του αστυνομικού σε μια επιβλητική σύγκρουση ανάμεσα στο καλό και το κακό, αναμειγνύοντας και τη θρησκεία και το μεταφυσικό στο μεθυστικό του χαρμάνι».
Independent

«Ο Connolly πραγματικά δεν έχει όμοιό του στον τρόπο που φέρνει ρίγη στους αναγνώστες».
Daily Express

 
Φονικό Είδος - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Στο Λευκό Δρόμο - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Το Δέντρο του Θανάτου - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 7,92


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Ο Μαύρος 'Αγγελος - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Στο Λευκό Δρόμο - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Φονικό Είδος - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Το Κυνήγι των Φαντασμάτων
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Το Δέντρο του Θανάτου - Β΄ΕΚΔΟΣΗ
Τιμή: € 9,90   € 7,92
OI EΡΑΣΤΕΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΘΕ ΝΕΚΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ
Τιμή: € 20,91