Έγκλημα στο Βατικανό - 2η Έκδοση
(Day of Confession)
Μετάφραση: Πητ Κωνσταντέας

Ο Χάρι Άντισον και ο αδερφός του Ντάνι είχαν αποξενωθεί από χρόνιαακολουθώντας διαφορετικούς δρόμους. Ο Ντάνι ιερέας στη Ρώμη, ο Χάρι επιτυχημένος δικηγόρος των διάσημων του Χόλιγουντ. Όταν όμως ο Ντάνι του αφήνει ένα απεγνωσμένο μήνυμα να επικοινωνήσει μαζί του, ο Χάρι δεν μπορεί να το αγνοήσει. Μα πριν προλάβουν να μιλήσουν, μαθαίνει ότι ο αδερφός του είναι νεκρός, θύμα μιας τρομοκρατικής βομβιστικής επίθεσης.

Πηγαίνοντας στην Ιταλία να παραλάβει τη σορό του, πληροφορείται έκπληκτος από την αστυνομία ότι ο Ντάνι ήταν ο κυριότερος ύποπτος για την πολύκροτη δολοφονία του καρδινάλιου Ροζάριο Πάρμα, έμπιστου συμβούλου του Πάπα. Και το σοκ του είναι ακόμα μεγαλύτερο, όταν στο πτώμα που του επιδεικνύουν δεν αναγνωρίζει τον αδερφό του!

Είναι ακόμα ζωντανός ο Ντάνι; Είναι πράγματι δολοφόνος όπως τον κατηγορούν; Ο Χάρι είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια με κάθε τρόπο. Όμως αυτό που
θ’ ανακαλύψει είναι πιο τρομακτικό απ’ ό,τι μπορούσε να φανταστεί. Γιατί η έρευνά του τον οδηγεί στα ίχνη μιας σκοτεινής και αποτρόπαιης συνωμοσίας που φτάνει ως
τα υψηλότερα κλιμάκια της ιεραρχίας του Βατικανού.
Κι εκείνος, μόνος και αβοήθητος, κινδυνεύει από στιγμή σε στιγμή να είναι το επόμενο θύμα της...


> Τιμή Αγοράς:  € 6,00   > Σελίδες:  288   > ISBN:  963 450 633 1   > Ημερομηνία έκδοσης:  1/1997  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

"Ένα εκρηκτικό πολιτικό θρίλερ, με γρήγορους κινηματογραφικούς ρυθμούς και αμείωτη ένταση... Αποκλείεται να το αφήσετε απ΄τα χέρια σας πριν την τελευταία σελίδα..."
Booklist

"...εντυπωσιακό θρίλερ... η δράση δεν σταματάει ούτε λεπτό".
Amazon.com

 


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Εξημέρωση (ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΓΡΙΟΙ #2)
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Ένας Έντιμος 'Ανθρωπος
Τιμή: € 16,60   € 14,94
Η 'Ανοδος του Εχθρού
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Ο Χειμώνας του Κόσμου
Τιμή: € 22,20   € 17,76
Νεκρή Πόλη
Τιμή: € 9,90   € 8,91
ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ-ΕΝΑΣ ΣΤΥΛΟΣ ΦΩΤΙΑΣ
Τιμή: € 71,60   € 45,00