Η Ωρα των Εκτελεστών
(Killing Time)

Μετά από ένα σκάνδαλο διαρροών που ξεσπάει στη CIA, οι σχέσεις της με τη βρετανική SIS έχουν παγώσει. Ο διευθυντής επιχειρήσεων της SIS, Ντέιβιντ Τζαρντίν, έχει εξοργίσει τους Αμερικανούς ομολόγους του με την άρνησή του να μοιραστεί μαζί τους πληροφορίες που συγκεντρώνουν οι πράκτορές του στη Νέα Υόρκη. Οι Βρετανοί έχουν μάθει ότι μια ομάδα τρομοκρατών, υπό την καθοδήγηση της Τεχεράνης, σχεδιάζει ένα εντυπωσιακό χτύπημα στο Κονέκτικατ, με στόχο τη δολοφονία πολλών σημαντικών προσώπων. Όμως αν ενημερώσουν τους Αμερικανούς κινδυνεύουν να χάσουν κάποιους πολύτιμους και αποκτημένους με κόπο πληροφοριοδότες τους.

Σε αυτό το ανελέητο παιχνίδι ισχύος και ισορροπιών θα εμπλακούν δύο νέοι πράκτορες, ο Βρετανός Τζέιμς Γκαντ και η Ζίνα Φαρούς, στέλεχος των ιρανικών μυστικών υπηρεσιών. Και οι δύο είναι άριστα εκπαιδευμένοι και αφοσιωμένοι στο σκοπό τους. Όμως κανείς δεν ξέρει -ίσως ούτε οι ίδιοι- ποιά ακριβώς είναι τα όρια της πειθαρχίας και της πίστης τους.

Και ενώ η CIA προσπαθεί με κάθε τρόπο να διεισδύσει στο βρετανικό κατασκοπευτικό δίκτυο, ο Τζαρντίν, που εξακολουθεί να βασανίζεται από το ερώτημα αν θα πρέπει να σταματήσει τη σχεδιαζόμενη σφαγή ή όχι, θα ανακαλύψει με τρόμο ότι κάποιοι άλλοι ίσως έχουν ήδη αποφασίσει για λογαριασμό του...


> Τιμή Αγοράς:  € 640,00   > Σελίδες:  4   > ISBN:  960 450 546 7   > Ημερομηνία έκδοσης:  2/1997  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

"Ένα εξαιρετικό μθιστόρημα που συνδυάζει άριστα την κατασκοπική μυθολογία και το πολιτικό θρίλερ. Γρήγορος ρυθμός, συναρπαστική δράση και ήρωες αυθεντικοί που μοιάζουν να βγήκαν απ'ευθείας από τα κέντρα λήψης αποφάσεων κάποιων μυστικών υπηρεσιών..."
Publishing News

 


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Εξημέρωση (ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΑΓΡΙΟΙ #2)
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Ένας Έντιμος 'Ανθρωπος
Τιμή: € 16,60   € 14,94
Η 'Ανοδος του Εχθρού
Τιμή: € 9,90   € 8,91
Ο Χειμώνας του Κόσμου
Τιμή: € 22,20   € 17,76
Νεκρή Πόλη
Τιμή: € 9,90   € 8,91
ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ-ΕΝΑΣ ΣΤΥΛΟΣ ΦΩΤΙΑΣ
Τιμή: € 71,60   € 45,00