Αμερικάνικο Είδωλο
(American Icon)
Μετάφραση: Βιολέττα Σωτηροπούλου-Καρύδη

Όταν η Κέιτ Χέιγουντ ανακηρύσσεται «Η Γυναίκα της Χρονιάς», ξέρει  πως έφτασε επιτέλους στην κορυφή. Ξεκινώντας από το μηδέν, έχει δημιουργήσει μια αυτοκρατορία βιβλίων μπεστ σέλερ, ένα βραβευμένο περιοδικό κι ένα τηλεοπτικό σόου πρώτο σε τηλεθέαση.

Είναι το πρότυπο εκατομμυρίων γυναικών σ' όλο τον κόσμο. Είναι το Αμερικανικό Είδωλο.Κι όμως, υπάρχει κάτι στη ζωή της που δεν είναι τόσο τέλειο όσο δείχνει. Για να πετύχει, χρειάστηκε να βάλει σε δεύτερη μοίρα την οικογένειά της. Και τώρα πρέπει να προσπαθήσει να κερδίσει το χαμένο χρόνο.

Το ίδιο βράδυ, όμως, ανακαλύπτει πως είναι πια πολύ αργά. Ο άντρας της και συνεργάτης της την εγκαταλείπει ύστερα από είκοσι πέντε χρόνια γάμου. Κι ό,τι έχτισε με τόσο κόπο, καταρρέει.

Τι μπορεί να κάνει τώρα; Να παλέψει για να σώσει τουλάχιστον την καριέρα της; Ή να εγκαταλείψει τα πάντα προσπαθώντας να τον ξανακερδίσει; Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, όταν ο γοητευτικός Στιβ Γκάρντινερ μπαίνει στη ζωή της ξυπνώντας ξανά μέσα της τον έρωτα. Αλλά ο Στιβ έχει κι αυτός πίσω του ένα παρελθόν. Και σύντομα, όπως και η Κέιτ, θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε δυο ζωές...


> Τιμή Αγοράς:  € 4,99   > Σελίδες:  416   > ISBN:  960 450 656 0   > Ημερομηνία έκδοσης:  6/2000  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

 


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Μετά Βίας
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΚΛΙΦΤΟΝ
Τιμή: € 55,80   € 30,90
Στην Πόλη των Ξένων
Τιμή: € 14,40   € 12,96
Το Ποτάμι της Φωτιάς
Τιμή: € 13,30   € 11,97
ΑΝΑΡΜΟΣΤΟΝ ΕΣΤΙ
Τιμή: € 14,40   € 12,96
Κορόνα Κερδίζεις
Τιμή: € 17,70   € 15,93