Μαθύματα Γάμου
(Young Wives)
Μετάφραση: Ρηγούλα Γεωργιάδου

Άντζελα, Μισέλ και Τζάντα: τρεις νέες γυναίκες, παντρεμένες, που η ζωή τους μοιάζει μ’ ένα όμορφο γλύκισμα.

H Άντζελα, μια τυπική Νεοϋορκέζα Ιταλο-Εβραία, είναι δικηγόρος και παντρεμένη με τον ωραίο Ριντ, γόνο αριστοκρατικής οικογενείας. Η Μισέλ, πιστή κατά βάθος στις παραδόσεις,  λατρεύει τον άντρα της τον Φρανκ, με τον οποίον είχαν δεσμό από το γυμνάσιο, το ονειρεμένο σπίτι που της έφτιαξε και τα δύο υπέροχα παιδιά τους. Η Τζάντα είναι μαύρη, παντρεμένη με τον Κλίντον, και εργάζεται σκληρά για να προσφέρει στην οικογένειά της όσα έλειψαν από κείνη, παρ’ όλα τα χρόνια επαγγελματικά προβλήματα του άντρα της.

Μια μέρα όμως η ζωή και των τριών ξεφουσκώνει σαν αποτυχημένο σουφλέ, καθώς η καθεμιά ανακαλύπτει τα ψέματα στα οποία στηριζόταν ο γάμος της. Προδομένες, με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους συντρίμμια, τις οικογένειές τους κυριολεκτικά διαλυμένες, ενώνονται γυρεύοντας παρηγοριά και συμπαράσταση. Οι άθλιοι σύζυγοί τους έχουν κερδίσει την πρώτη μάχη, όμως ο πόλεμος έχει μόλις αρχίσει.

Αντλώντας δύναμη η μία από την άλλη, οι τρεις φίλες ξεκινάνε να γιατρέψουν τις πληγές τους και να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Και πολύ γρήγορα «μαγειρεύουν» ένα πανέξυπνο, τολμηρό σχέδιο για να πάρουν πίσω ό,τι τους ανήκει, να τιμωρήσουν τους διπρόσωπους άντρες τους όπως τους αξίζει και από θύματα να γίνουν θύτες!


> Τιμή Αγοράς:  € 5,58   > Σελίδες:  576   > ISBN:  960 450 675 7   > Ημερομηνία έκδοσης:  12/2000  

Κριτικές
 
Βιβλία του ίδιου

 


Βιβλία της ίδιας κατηγορίας

Μετά Βίας
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΩΝ ΚΛΙΦΤΟΝ
Τιμή: € 55,80   € 30,90
Στην Πόλη των Ξένων
Τιμή: € 14,40   € 12,96
Το Ποτάμι της Φωτιάς
Τιμή: € 13,30   € 11,97
ΑΝΑΡΜΟΣΤΟΝ ΕΣΤΙ
Τιμή: € 14,40   € 12,96
Κορόνα Κερδίζεις
Τιμή: € 17,70   € 15,93